General

Tesla.com Site Is No Longer English

edited November -1 in General
I tried many times,many different ways but each time I landed on a page in german.

Comments

  • edited January 2019
    Clear your cookies and theb try loading the page again.
  • edited January 2019
    I had but did it again. Still in german
  • edited January 2019
    Scroll to the bottom of the page and click the flag on the bottom right. Then select the appropriate country.
  • edited January 2019
    Also copy and paste a link (like this one for this thread): https://forums.tesla.com/forum/forums/teslacom-site-no-longer-english

    When you are on a non-English version, you'll have an extra few letters in the URL like "de". You can also just delete the language modifier in the URL and one backslash and you should be good to go.
  • edited January 2019
    Or, perhaps it is that you've been 'hacked' and someone is 'botting' your computer with a 'Trojan" virus of some sort and you're in need of either installing and running a virus program to get rid of it, or take your 'puter to a shop to have them do it for you (which can, in some cases, entail its own issues if you aren't vigilant).
  • edited January 2019
    You have not been hacked,
    Your Internet browser is just missleaded because of the cockies (like the sessme street cockie monster).
    I had this too when I looked on the dutch used car side ( I am german).

    Either clear your cockies of the browser or check with a different one like brave (based on Chrome - https://brave.com/download/).
  • edited January 2019
    Usually when you attempt to login to the site from an out-of-the-country location (or just one not recognized by the site and/or your browser as your typical location) you are presented with an overlay page displaying various nation's flags from which you can select in order to have the site translated to and displayed in that nation's language.

    I don't know what this German guy is on about other than 'cocks'...He seems to have some sort of fixation with them since he's mentioned them several times throughout his post.

    BTW, 'plätzchen' is German for 'cookie', and it's 'koekje' in Danish, and merely 'cookie' in Dutch.

    Just saying.
  • edited January 2019
    @ jimt

    P.S.

    I still suggest checking/having your computer checked for viruses/Trojans just to be on the safe side..
  • edited January 2019
    Some time in the last couple of weeks I’ve started getting the “flags” page every time I log in (on my iPad), so the issue might be on Tesla’s site.
  • edited February 2019
    Perhaps your browser or someone at Tesla has become vigilant at clearing the cookies/browser history and/or flushing the cache...?

    Ultimately, it is a non-problem.
Sign In or Register to comment.