Roadster

Roadster in Finland??

edited April 2013 in Roadster
In the main page there is that 8.9million miles and counting picture that shows a tiny dot in where I suppose Helsinki is in that map. If that is true then there is a Roadster here.

Sinä joka omistat sen Roadsterin, jos luet tätä niin kysyisin miten vaikeaa oli hankkia se Suomeen ja paljonko se oikein maksoi?

If it is not in Finland, then I'm guessing that map dot is not in right place.

Comments

 • jtmjtm
  edited November -1
  Ostin malli S:n ja haen sen huomenna tehtaalta.
 • edited November -1
  Serious thread necromancy here, but hienoa kuulla että joku on hankkinut Teslan Suomeen.
 • jtmjtm
  edited November -1
  Sorry folks, Timo a longtime contributor here and needs this info (switch to code - summary: first Model S in Finnish hands)..

  Joo lienee eka mutta tuskin vien Suomeen. Sain potkut Nokialta 06 rytäkässä kun Ollila julisti "industry first":in kirosanaksi ja vasta valtaan tullut Kallasvuon jengi tuhosi S90 Hildon ja CDMA kosketusnäyttöälypuhelinohjelmat täällä "kalliissa" USAssa ja 80% paristasadasta sai potkut. Osa meni Applelle ja Googlelle, itse menin startuppeihin ja nyt perustamani teknologiastartup mahdollisti mun ostaa Teslan Malli S:n kaikilla herkuilla. Uskomaton auto. Tänään ventovieras Porschen omistaja parkkipaikalla tuli kädestä pitäen onnittelemaan. Eilen sain ekat nopeussakot koskaan USA:ssa ja poliisi vaan sanoi kuinka on hieno auto..
 • edited November -1
  In order: :(:(:/:):):(:D
Sign In or Register to comment.