Forums

Test thread - forum HTML test

Test thread - forum HTML test

Testing the "Allowed HTML tags"....

Ankit Mishra | 16 October 2015

8734;

Ankit Mishra | 16 October 2015

8734

Ankit Mishra | 16 October 2015

#8734

Ankit Mishra | 16 October 2015

8734

Ankit Mishra | 16 October 2015

<8734>

Ankit Mishra | 16 October 2015

<8734>&

Ankit Mishra | 16 October 2015

<8734>(h1);(/h1)

Ankit Mishra | 16 October 2015

&

Ankit Mishra | 16 October 2015

<#8734>&

Ankit Mishra | 16 October 2015

<8734>&<8734>

Ankit Mishra | 16 October 2015

<8734>&

Ankit Mishra | 16 October 2015

&

Ankit Mishra | 16 October 2015

&

Ankit Mishra | 16 October 2015

&

Ankit Mishra | 16 October 2015

<&#8734>

Ankit Mishra | 16 October 2015

<∞>

Ankit Mishra | 16 October 2015

Ankit Mishra | 16 October 2015

Woo hoo!!

Red Sage ca us | 17 October 2015

An attempt at a lowercase sigma emblem...

𝞼

&#x1d7bc;

&#1d7bc;

georgehawley.fl.us | 17 October 2015

Air friction is proportional to v2

georgehawley.fl.us | 17 October 2015

Superscript still doesn't work.

Ankit Mishra | 29 October 2015

x

Ankit Mishra | 29 October 2015

x

Ankit Mishra | 29 October 2015

x

Ankit Mishra | 27 November 2015

Ankit Mishra | 27 November 2015

jajabor | 29 November 2015

testing photos:

image

leoliu | 30 November 2015

Test

Ankit Mishra | 31 December 2015

Ankit Mishra | 3 January 2016

Ankit Mishra | 3 January 2016

UnshodBob | 12 February 2016

P90D <--- P90D should be underlined

UnshodBob | 12 February 2016

\ tag was ignored

UnshodBob | 12 February 2016

(u)P90D(/u) using angles not parens USED to work right.

RoofLess | 12 February 2016

Click the "More information about text formats" link at the bottom of this page to see which tags are still supported. It's pretty limited. (b), (i), and (u) were supported before; you now have to use (strong) for bold and (em) for italics, but I don't see an alternative for underline.

Red Sage ca us | 12 February 2016

So far, with each progressing day, my available posting permissions have been reduced. A few times STRONG and EM worked on the first day, but no longer. I can't post photos at all it seems. And links go through so rarely (the ANCHOR tag no longer works) that I may not bother any longer. It is a shame that previous tables and charts I set up using the PRE tag are now all jumbled up...

Let's see what happens here...

This should be STRONG.

This one has EMPHASIS.

This is an attempt at using BOTH.

gamersrepublic.net

OK, I got the 'Your request cannot be completed at this time, please try again.' page when attempting to post an image.

And, I got the 'Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. If you feel this is in error, please report that you are blocked.' notation when attempting to post links.

sp_tesla | 12 February 2016

Red Sage ca us | February 12, 2016

CEO genius engineer, as an enhancement to TM forum you should provide Red Sage special unencumbered access to post pictures, they are refreshingly awesome!

Bonlaw | 29 May 2016
Bonlaw | 29 May 2016
JeffreyR | 30 July 2016

This is a test of CSS.

JeffreyR | 4 September 2016

Check out the OMC and Tips & Tricks for some cool CSS tricks. I'm slowly adding them to other posts.

Pages